ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμμετοχή του Δημήτρη Γάκη σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, εκπαίδευσης και πολιτισμού στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
90

Ο βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου Δημή­τρης Γάκης, συμ­με­τείχε σε εκδη­λώ­σεις κοι­νω­νι­κής αλλη­λεγ­γύης και πολι­τι­σμού που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν στη Ρόδο, την Τρίτη 25 Οκτω­βρίου 2016.

Ο Δημή­τρης Γάκης συμ­με­τείχε στις δράσεις που συν­διορ­γά­νω­σαν ο Δήμος Ρόδου με το Γραφείο Εθε­λο­ντι­σμού, το Δωδε­κα­νη­σιακό Σύλλογο Τυφλών και την Εθε­λο­ντική πρω­το­βου­λία «Παρέα εν δράσει» με τίτλο: «Μάθε για μένα και ας σχε­διά­σουμε για όλους», που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν στο φιλό­ξενο χώρο του Γυμνα­σίου της Σορωνής με την αμέ­ρι­στη στήριξη των εκπαι­δευ­τι­κών και του συλ­λό­γου γονέων και κηδε­μό­νων του Σχο­λείου.

«Η κοι­νω­νική ευαι­σθη­σία και η αλλη­λεγ­γύη είναι αξίες άρρηκτα συν­δε­δε­μέ­νες με τη Δωδε­κά­νησο. Συγ­χα­ρη­τή­ρια σε όλους του εθε­λο­ντές που αγκά­λια­σαν την πρω­το­βου­λία, εκφρά­ζο­ντας έμπρα­κτα κοι­νω­νική αλλη­λεγ­γύη στους συμπο­λί­τες μας με προ­βλή­ματα ανα­πη­ρίας. Με τον τρόπο αυτό, συνει­σφέ­ρουν σημα­ντικά στην ευαι­σθη­το­ποί­ηση όλων μας για την ανάγκη υλο­ποί­η­σης δράσεων που διευ­κο­λύ­νουν την καθη­με­ρι­νό­τητα των ανθρώ­πων με ανα­πη­ρία», είπε ο βου­λευ­τής.

Επίσης, την ίδια ημέρα, ο Δημή­τρης Γάκης επι­σκέ­φθηκε το Κέντρο Περι­βαλ­λο­ντι­κής Εκπαί­δευ­σης Πετα­λού­δων και συνα­ντή­θηκε με τον υπεύ­θυνο του ΚΠΕ Χαρά­λα­μπο Συρ­γιάννη. Ο υπεύ­θυ­νος και τα στελέχη του ΚΠΕ ενη­μέ­ρω­σαν το βου­λευτή για τα προ­γράμ­ματα και τις εκπαι­δευ­τι­κές δράσεις που υλο­ποιεί το ΚΠΕ για το περι­βάλ­λον και την αειφόρο ανά­πτυξη.

Τέλος, ο βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου, επι­σκέ­φθηκε το Μουσικό Σχολείο Ρόδου και συνα­ντή­θηκε με τη διευ­θύ­ντρια Θεοδώρα Τσι­μπούρη. «Το Μουσικό Σχολείο είναι άρρηκτα συν­δε­δε­μένο με τη Ροδιακή κοι­νω­νία και η λει­τουρ­γία του απο­τε­λεί σημα­ντικό παρά­γο­ντα στην ανά­πτυξη της παι­δείας και του πολι­τι­σμού στην ακρι­τική περιοχή της Δωδε­κα­νή­σου. Είναι δέσμευση και υπο­χρέ­ωση της Πολι­τείας να εκπαι­δεύ­σουμε με ίσες ευκαι­ρίες τους μαθητές και να δώσουμε παρά­θυρο στο μέλλον σε όλους τους νέους. Θα είμαι πάντα δίπλα στην εκπαι­δευ­τική κοι­νό­τητα και θα στηρίζω κάθε πρό­γραμμα και πρω­το­βου­λία που ελα­χι­στο­ποιεί μέσα από την εκπαί­δευση την κοι­νω­νική ανι­σό­τητα, ενι­σχύει τις δυνα­τό­τη­τες και ανα­βαθ­μί­ζει τις εκπαι­δευ­τι­κές δομές των νησιών», είπε ο Δημή­τρης Γάκης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.