Δύσκολο ναι, ακατόρθωτο όχι

Ρέστα από τον Διαγόρα για την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού, Σάββα Εξουζίδη. Ο πρώην παίκτης των Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Πανιώνιου, Βααλβάικ, Ηρακλή και Πιερικού, βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Γερμανία, όπου προτίθεται να παραμείνει για να συνεχίσει την καριέρα του.
Ωστόσο, ο γηραιός τον έχει προσεγγίσει και επιχειρεί να τον πείσει να παραμείνει στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, για λογαριασμό του. Η πρόταση των «κυανέρυθρων», είναι δελεαστική, όμως η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολη.
Αντίθετα, πιο …απλά είναι τα πράγματα όσον αφορά στον έτερο στόχο, Νίκο Πλάτανο. Ο 26χρονος αριστερός μπακ, δεν τα βρίσκει με τον Πιερικό και ενδιαφέρει τον γηραιό, ως ακόμα μία λύση για την εν λόγω πτέρυγα, από τη στιγμή που ο Κάρλος Μασάρα, λογικά θα χρειαστεί καιρό για να επανέλθει, καθώς τα αποτελέσματα των εργομετρικών αλλά και των αιματολογικών εξετάσεων, έδειξαν περιττά …κιλά και του δόθηκε ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, προκειμένου να επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα σε όλα τα στάνταρ που απαιτούνται για ένα παίκτη αυτού του βεληνεκούς.
Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως από τους 27 ποδοσφαιριστές που αριθμεί αυτή τη στιγμή ο Διαγόρας, κάποιοι θα …αφαιρεθούν πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι δεν ταιριάζουν στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου, που προτίθεται να τους ενημερώσει σύντομα, ώστε να έχουν το χρόνο για να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Στα της προετοιμασίας τώρα, αυτή συνεχίστηκε χθες διπλό πρόγραμμα.
Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε άσκηση των παικτών στον τομέα της φυσικής κατάστασης ενώ το απόγευμα υπήρχε στο πρόγραμμα του Σούλη Παπαδόπουλου και των Πέτρου Ρουτζιέρη , Δημήτρη Κωσταντόπουλου και Γιάννη Παπαμιχαήλ η τεχνική αλλά και η τακτική που θέλει να περάσει η τεχνική ηγεσία στην ομάδα.
Τέλος, σε ότι αφορά στα φιλικά, πρέπει να σημειωθεί πώς χθες συμφωνήθηκε ακόμα ένα . Ο Διαγόρας θα αγωνισθεί στις 18 Αυγούστου με την Ηλιούπολη σε ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας το οποίο και ολοκληρώνει την σειρά των φιλικών παιχνιδιών που απαιτείται να δώσει ο Διαγόρας στην περίοδο της προετοιμασίας .