ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μίλα μου για ρατσισμό

news room 1 λεπτό ανάγνωση
90

Αν ο Χου­σείν λε­γό­ταν Κώ­στας το facebook , το tweeter τα ΜΜΕ  θα είχαν γε­μί­σει R.I.P. και αναρ­τή­σεις γε­μά­τες θλίψη για τη δο­λο­φο­νία του. Κατά τα λοιπά, ο Έλ­λη­νας δεν είναι ρα­τσι­στής. Μετά απο­ρού­με για την επιρ­ροή του τουρ­κι­κού προ­ξε­νεί­ου στους Έλ­λη­νες μου­σουλ­μά­νους.

Υ.Γ.  Στην Γερ­μα­νία τε­λι­κά δεν ήταν θύ­μα­τα τρο­μο­κρα­τι­κής επί­θε­σης του ISIS οι 10 άν­θρω­ποι που σκο­τώ­θη­καν. Ηταν όμως οι 80 στο Αφ­γα­νι­στάν και οι 21 στην Βα­γδά­τη. Σύ­νο­λο μέσα σε 24 ώρες 101. Όχι δεν γέ­μι­σαν τα προ­φίλ ση­μαί­ες και δεν υπήρ­ξαν έκτα­κτα δελ­τία ει­δή­σε­ων. Hταν απλά Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.