Επιτέλους μετά από μακρόχρονες προσπάθειες η Τήλος απέκτησε από την Παρασκευή 24/6/2016 Κινητή Ιατρική Μονάδα. Εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μέσα, η Μονάδα έχει την δυνατότητα να συμβάλει στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και στην περίθαλψη κατοίκων και επισκεπτών.
Η Δήμαρχος Τήλου θεωρεί υποχρέωση της να υπογραμμίσει τη συμβολή του Παύλου Πολάκη στην απόκτηση την νέας Κινητής Ιατρικής Μονάδας.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.