ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλεάνθης: Προσεχώς οι ανακοινώσεις

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΛΕΑΝΘΗΣ (1)

Εβδο­μά­δα ση­μα­ντι­κών εξε­λί­ξε­ων όσον αφορά στην με­τεγ­γρα­φι­κή ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού του Κλε­άν­θη είναι αυτή που δια­νύ­ου­με.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», οι άν­θρω­ποι της ομά­δας θέ­λουν μέχρι το τέλος της εβδο­μά­δας να τρέ­ξουν όλες τις με­τεγ­γρα­φι­κές τους υπο­θέ­σεις, προ­κει­μέ­νου να τις «κλεί­σουν» για να τις ανα­κοι­νώ­σουν και επί­ση­μα.

Ως γνω­στόν ο Μι­χά­λης Λυ­ρι­στής θα πρέ­πει να θε­ω­ρεί­ται πο­δο­σφαι­ρι­στής των «ρο­σο­νέ­ρι», καθώς έχει συμ­φω­νή­σει προ­φο­ρι­κά και απο­μέ­νουν λε­πτο­μέ­ρειες για να τε­λειώ­σει η με­τεγ­γρα­φή του.

Από εκεί και πέρα, σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», η διοί­κη­ση του Κλε­άν­θη έχει προ­χω­ρή­σει πολύ ακόμα δύο με­τεγ­γρα­φές που αφο­ρούν έναν με­σο­ε­πι­θε­τι­κό και έναν αμυ­ντι­κό.

Όπως όλα δεί­χνουν, οι «ρο­σο­νέ­ρι» θα επι­διώ­ξουν μέσα στα επό­με­να 24ωρα , να ολο­κλη­ρώ­σουν και τυ­πι­κά την από­κτη­ση των δύο πο­δο­σφαι­ρι­στών.

Επο­μέ­νως, μέχρι το τέλος της εβδο­μά­δας ανα­μέ­νο­νται με­τεγ­γρα­φι­κές ανα­κοι­νώ­σεις από τον Κλε­άν­θη, για τη πε­ραι­τέ­ρω ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού του, ενό­ψει της συμ­με­το­χής του στο νέο πρω­τά­θλη­μα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.