ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπρος: Ανανέωσε και ο Τσακμακίδης

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΥΠΡΟΣ

Με αμεί­ω­τη έντα­ση συ­νε­χί­ζο­νται οι ανα­νε­ώ­σεις συμ­βο­λαί­ων πο­δο­σφαι­ρι­στών του υπάρ­χο­ντος ρό­στερ στην ομάδα της Κύ­πρου, σύμ­φω­να με τον προ­γραμ­μα­τι­σμό που έκανε η διοί­κη­ση σε συ­νερ­γα­σία με τον προ­πο­νη­τή, Κώστα Πα­πα­δό­που­λο, ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου.

Την ομάδα της πόλης μας, θα ενι­σχύ­σει και στο νέο πρω­τά­θλη­μα της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας, ο Σπύ­ρος Τσακ­μα­κί­δης, καθώς ο νε­α­ρός μέσος συ­να­ντή­θη­κε με τους αν­θρώ­πους της ομά­δας και υπέ­γρα­ψε την επέ­κτα­ση του συμ­βο­λαί­ου του.

Η Κύ­προς γνω­στο­ποί­η­σε την πα­ρα­μο­νή του πο­δο­σφαι­ρι­στή, με την ακό­λου­θη επί­ση­μη ανα­κοί­νω­ση:

«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Κ.Ρ Κύ­προς ανα­κοι­νώ­νει την επέ­κτα­ση της συμ­φω­νί­ας με τον πο­δο­σφαι­ρι­στή Σπύρο Τσακ­μα­κί­δη για ακόμη ένα χρόνο».

Με την επέ­κτα­ση της συ­νερ­γα­σί­ας με τον Σπύρο Τσακ­μα­κί­δη, η Κύ­προς έφτα­σε της έξι ανα­νε­ώ­σεις καθώς είχαν προη­γη­θεί αυτές των Σταύ­ρου Νίκα, Χάρη Κιάρι, Σάββα Γκλά­βα, Πα­να­γιώ­τη Κα­ρα­πάν­τζου και Γιώρ­γου Καρ­τά­λη.

Τέλος, αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι σή­με­ρα ανα­μέ­νε­ται και νέα ανα­κοί­νω­ση που θα αφορά ανα­νέ­ω­ση συ­νερ­γα­σί­ας με πο­δο­σφαι­ρι­στή του υπάρ­χο­ντος ρό­στερ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.