ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η Βρετανία τιμά τους Pink Floyd με σειρά γραμματοσήμων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
89

Μια νέα σειρά γραμ­μα­το­σή­μων πρό­κει­ται να κυκλο­φο­ρή­σουν τα βρε­τα­νικά ταχυ­δρο­μεία, για να τιμή­σουν τους Pink Floyd. Η σειρά των δέκα γραμ­μα­το­σή­μων σημα­το­δο­τεί τα 50 χρόνια από τότε που το συγκρό­τημα έγινε γνωστό και περι­λαμ­βά­νει, μεταξύ άλλων, τα εξώ­φυλλα των άλμπουμ «The Piper at the Gates of Dawn», «The Dark Side of the Moon» και «Wish You Were Here».

«Λίγες μπάντες στην ιστορία της ροκ έχουν κατα­φέ­ρει να χαρά­ξουν μία καριέρα τόσο πλούσια, όπως είναι αυτή των Pink Floyd», ανα­κοί­νωσε η εται­ρεία Royal Mail. Η πώληση των γραμ­μα­το­σή­μων μέσω των ταχυ­δρο­μείων θα ξεκι­νή­σει στις 7 Ιουλίου, ενώ έχει ήδη αρχίσει η προ­πώ­λησή τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

thetoc.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.