Αθλητικά

«Ροσονέρι» ο Πελέκης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Κλεάνθη, ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Οι «ροσονέρι» μετά από την επέκταση της συνεργασίας τους με τον προπονητή, Γιώργο Σαββιδάκη και την ανανέωση των συμβολαίων των Γιώργου Σκόρπου και Παναγιώτη Καρίκη, διατήρησαν στις τάξεις τους ακόμα έναν από τους εμπειρότερους και ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.
Ο λόγος για τον Κώστα Πελέκη που θα φορά την φανέλα του Κλεάνθη για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο.
Οι «ροσονέρι» γνωστοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο αθλητή, με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πελέκη Κώστα για την επόμενη χρονιά. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στους νέους στόχους της ομάδας μας».
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν τις επαφές και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού και όπως όλα δείχνουν, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται και νέες ανακοινώσεις που θα αφορούν ανανεώσεις συμβολαίων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου