Ειδήσεις

Α-τυπος και υπογραμμός: Χωρίς μέτρο…

«Οι μάσκες έπεσαν. Η διαδικασία – σκάνδαλο για το ξεπούλημα του ΟΛΠ, αποκαλύπτεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σταθεί αποφασιστικά στο πλευρό των εργαζόμενων, των κοινωνικών φορέων, των κατοίκων της περιοχής του Πειραιά, στο δίκαιο αγώνα για να παραμείνει το λιμάνι υπό δημόσιο έλεγχο. Η κυβέρνηση θα πρέπει να γνωρίζει, ότι το ξεπούλημα του ΟΛΠ, δεν θα περάσει. Η σύσσωμη αντίσταση του λαού, θα τους ακυρώσει τα καταστροφικά σχέδιά τους. Το λιμάνι του Πειραιά ανήκει και θα μείνει στον λαό». Τάδε έφη, Αλέξης Τσίπρας στις 6 Μαρτίου του 2014…
Δύο χρόνια μετά, οι ξένοι κατακτητές, έγιναν επενδυτές, το ξεπούλημα έγινε επένδυση και ο πάλαι ποτέ υπερασπιστής της «δημόσιας περιουσίας» Αλέξης, υπέγραψε την μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση των τελευταίων ετών.
Αφησε στην άκρη το αριστερό αμπέχονο, έτσι κι αλλιώς πάντα του έπεφτε μεγάλο για το μπόι και τα μέτρα του, και φόρεσε το κοστούμι το καλοραμμένο, του «νεοφιλελέ» κι έγινε ένα με εκείνους που διαπόμπευε στις πλατείες ως Γερμανοτσολιάδες και δοσίλογους. Περασμένα-ξεχασμένα θα μου πεις. Ε, όχι. Δεν νομίζω.
Ακόμα και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του, δεν έχουν καμία δικαιολογία να ψελλίσουν για τις συνεχείς μεταλλάξεις, του πάλε ποτέ αριστερού Αλέξη… Πόσες κωλοτούμπες να δικαιολογήσει κανείς, πόσες μεταλλάξεις να υπερασπιστεί και πόσες μεταμορφώσεις να υποστηρίξει; Ο Αριστερός Αλέξης, έγινε πιο φιλελεύθερος και από τους φιλελεύθερους που καθύβριζε στις πλατείες.
Ο συνεπής αριστερός Αλέξης, που «βάφτισε» το ΌΧΙ, ΝΑΙ, που εξαφάνισε ταχυδακτυλουργικά το κοστολογημένο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, που ξέχασε να αυξήσει τον βασικό μισθό στα 751 ευρώ, που έκανε «σχήμα λόγου» την κατάργηση του μνημονίου υπογράφοντας ένα τρίτο, που κατέβηκε από τα κάγκελα και ψήφισε τελικά την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, έκανε και το ξεπούλημα, επένδυση κι άρχισε να μοιράζει λιμάνια στους «ξένους» και από εκεί που ως αντιπολίτευση έκλεινε δρόμους και κουνούσε σημαιάκια για να σταματήσει τις «αποικιοκρατικές συμβάσεις παράδοσης λιμανιών και αεροδρομίων», ως κυβέρνηση έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του κάνοντας στροφή 180ο μοιρών (και όχι 360ο  όπως δήλωσε πέρυσι στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ).
Οι κωλοτούμπες του Αλέξη, η ασυνέπειά του και οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του δεν έχουν μέτρο. Μέσα σε έναν χρόνο θητείας, κατάφερε να γίνει ίδιος και απαράλλαχτος (ενδεχομένως και χειρότερος) από όσους επί 40 χρόνια έκαναν πάρτι στην πλάτη των Ελλήνων. Το νέο και το άφθαρτο, μύρισε ήδη μούχλα…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου