ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καρατζαφέρης: Οικουμενική κυβέρνηση με τον Καραμανλή στο τιμόνι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
καρατζαφερης

Οικου­με­νική κυβέρ­νηση με επι­κε­φα­λής τον Καρα­μανλή, προ­τεί­νει ο πρό­ε­δρος του ΛΑΟΣ. «Το τιμόνι πρέπει να ανα­τε­θεί σε έμπειρα χέρια. Αν πρέπει να στρα­φούμε σε πρώην πρω­θυ­πουρ­γούς, ο Κώστας Καρα­μαν­λής έχει σαφές προ­βά­δι­σμα».

Ταυ­τό­χρονα, δηλώνει, σε συνέ­ντευξή του στη Real News, την επι­θυ­μία του να «ανα­στή­σει τον καθα­ρό­αιμο πατριω­τικό χώρο». Σε ερώτηση για το comeback που ετοι­μά­ζε­ται να κάνει και για τις φήμες ότι Νικο­λό­που­λος, Καπερ­νά­ρος, Ψωμιά­δης και Μπαλ­τά­κος εμπλέ­κο­νται σε αυτό, ο Γιώργος Καρα­τζα­φέ­ρης απαντά με νόημα: «Ο σοφός λαός λέει “όλοι μαζί, χώρια οι χαζοί”. Ανα­φέ­ρατε ονόματα ευφυών προ­σώ­πων. Κανείς από αυτούς δεν είναι για πέταμα και όμως σε κάποιους περίσ­σευαν. Σας ερωτώ αίφνης, σήμερα ποιος είναι ο Τάκης Μπαλ­τά­κος του Κυριά­κου Μητσο­τάκη;»

Στην ερώτηση πάντως πώς κρίνει τα πρώτα δείγ­ματα γραφής του Κυριά­κου Μητσο­τάκη, ο πρό­ε­δρος του ΛΑΟΣ είναι επι­φυ­λα­κτι­κός: «Το φυσικό είναι κάτω από τη μηλιά να περι­μέ­νεις να βρεις μήλο, όχι κολο­κύθι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Μπορεί να ωρι­μά­σει το κολο­κύθι να απο­κτή­σει τη γεύση του μήλου. Εντάσ­σε­ται και ο Κυριά­κος στα πει­ρά­ματα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.