ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι διαιτητές των εξ αναβολής

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑΘΟΥ

Ανα­κοι­νώ­θη­καν από την ΕΠΣΔ οι διαι­τη­τές και οι βοη­θοί που θα «σφυ­ρί­ξουν» τα δύο εξ ανα­βο­λής παι­χνί­δια του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Κα­τη­γο­ρί­ας.
Την ανα­μέ­τρη­ση της Νίκης Ρόδου με τον Α.Ο. Σύμης θα διευ­θύ­νει ο Πα­πα­κων­στα­ντί­νου, με βοη­θούς τους Ρο­δί­τη και Κα­ρα­γκιό­ζη, ενώ το παι­χνί­δι του Ευα­γό­ρα με τον Νηρέα θα «σφυ­ρί­ξει» ο Ράδος, με βοη­θούς τους Κα­σιώ­τη και Βα­σί­λα.
Ανα­λυ­τι­κά:
Εξ ανα­βο­λής
Γ’ Κα­τη­γο­ρία
10η αγω­νι­στι­κή
Σάβ­βα­το

● Ε.Α.Κ. 8:00μ.μ.
Νίκη Ρόδου- Α.Ο. Σύμης
Διαι­τη­τές: Πα­πα­κων­στα­ντί­νου, Ρο­δί­της, Κα­ρα­γκιό­ζης
Παρ. αγώνα: Μπε­λη­γρά­δης
Κυ­ρια­κή
● Ε.Α.Κ. 6:00μ.μ.
Ευα­γό­ρας- Νη­ρέ­ας
Διαι­τη­τές: Ράδος, Κα­σιώ­της, Βα­σί­λας
Παρ. αγώνα: Μπε­λη­γρά­δης

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.