ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Δύναμη ευθύνης, προοπτικής και ελπίδας η ΝΔ”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μεϊμαράκης

«Ευχα­ρι­στώ» σε όσους συμ­με­τεί­χαν στις εκλογές για την ανά­δειξη προ­έ­δρου της ΝΔ ευχα­ρί­στησε μέσω Twitter ο Ευάγ­γε­λος Μεϊ­μα­ρά­κης, χαρα­κτη­ρί­ζο­ντας το κόμμα ως «δύναμη ευθύνης, προ­ο­πτι­κής και ελπίδας».

«Σας ευχα­ρι­στώ όλες και όλους από την καρδιά μου, που παρά τις δυσκο­λίες και τις αντι­ξο­ό­τη­τες, απο­δεί­ξατε τη δύναμη της ΝΔ. Μαζί συνε­χί­ζουμε», έγραψε ο κ. Μεϊ­μα­ρά­κης.

Σε άλλο μήνυμά του σημεί­ωσε: «Η μαζική συμ­με­τοχή των πολιτών είναι απά­ντηση στην κατα­στρο­φική κυβέρ­νηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η ΝΔ είναι δύναμη ευθύνης, προ­ο­πτι­κής και ελπίδας».

newsbeast.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.