ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λεπέν: Ο καμικάζι έφτασε στο Παρίσι μέσω Ελλάδας-Να σταματήσει η υποδοχή μεταναστών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Λεπέν

«Να στα­μα­τή­σει αμέσως η υποδοχή μετα­να­στών» ζητά η επι­κε­φα­λής του ακρο­δε­ξιού Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία Μαρίν Λεπέν, μετά τις τρο­μο­κρα­τι­κές επι­θέ­σεις στο Παρίσι.

«Ένας από τους καμι­κάζι (…) είχε φθάσει στην Ελλάδα στις 3 Οκτω­βρίου με τη μάζα των μετα­να­στών», ανα­φέ­ρει το κόμμα της, το Εθνικό Μέτωπο, σε ανα­κοί­νωσή του.

Σύμφωνα με τους Γάλλους ερευ­νη­τές, τα δακτυ­λικά απο­τυ­πώ­ματα ενός από τους δράστες των επι­θέ­σεων, κοντά στον οποίο βρέθηκε ένα συριακό δια­βα­τή­ριο, συμπί­πτουν με αυτά ενός άνδρα ο οποίος ελέγ­χθηκε τον περα­σμένο μήνα στη Λέρο

Όπως ανα­φέ­ρει ο βρε­τα­νι­κός Independent, η δεξιά και η ακρο­δε­ξιά στη Γαλλία κατη­γο­ρούν την κεντρο­α­ρι­στερή κυβέρ­νηση ότι είναι «μαλακή» με τους ακραί­ους ισλα­μι­στές αλλά και ότι δεν τηρεί σκληρή γραμμή προς τους μου­σουλ­μά­νους που βρί­σκο­νται στη χώρα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.