ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλη η 95 AΔΤΕ στα όπλα – Πλήρης κινητοποίηση των δυνάμεων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
στρατός

Από 02 έως 05 Νοεμ­βρίου 2015 οι Μονάδες και οι Ανε­ξάρ­τη­τες Υπο­μο­νά­δες της 95 Ανω­τέ­ρας Διοί­κη­σης Ταγ­μά­των Εθνο­φυ­λα­κής (95 ΑΔΤΕ) εκτέ­λε­σαν τετρα­ή­μερο επι­χει­ρη­σια­κής εκπαί­δευ­σης.

Δοκι­μά­στηκε ένα ευρύ φάσμα αντι­κει­μέ­νων αμυ­ντι­κών και επι­θε­τι­κών επι­χει­ρή­σεων, όπως:

– Εξά­λειψη Προ­γε­φυ­ρω­μά­των και Αερο­προ­γε­φυ­ρω­μά­των.

– Διε­ξα­γωγή Τακτι­κής Άσκησης Μετά Στρα­τευ­μά­των (ΤΑΜΣ) Μικρών Κλι­μα­κίων «Η Μηχα­νο­κί­νητη Διμοι­ρία κατά την επίθεση».

– Εφαρ­μογή Σχεδίων Ετοι­μό­τη­τας και Συνα­γερ­μού των Μονάδων και μετά­βαση στο Χώρο Τελικού Προ­ο­ρι­σμού (ΧΤΠ.

– Επαν­δρώ­σεις Τοπο­θε­σιών Αμύνης.

Επι­πλέον εκτε­λέ­σθη­καν Βολές, ημέρα και νύχτα με όλα τα μέσα πυρός που δια­θέ­τει η 95 ΑΔΤΕ και εξε­τά­σθη­καν ειδικά αντι­κεί­μενα όπως:

– Ανά­πτυ­ξης Σταθμού Δια­λο­γής.

– Περι­συλ­λο­γής Αρμάτων.

– Δια­κο­μι­δές τραυ­μα­τιών.

– Ανά­πτυ­ξης Κινητού Σημείου Εφο­δια­σμού (ΜΣΕΦ) με την λει­τουρ­γίας συλ­λο­γής ανε­φο­δια­σμού Ελι­κο­πτέ­ρων και λει­τουρ­γίας κινητών αρτο­ποιείων.

defencenet.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.