Αθλητικά

Κυριακή το ντέρμπι

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΔ το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Όπως έγραψε στο φύλλο της Τετάρτης η «δσπορ», οι άνθρωποι του Φοίβου κατέθεσαν αίτημα στην ΕΠΣΔ προκειμένου το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αντίμαχο να γίνει την Κυριακή.
Το αίτημα των Κρεμαστενών έγινα δεκτό και έτσι το ντέρμπι ανάμεσα στον Αντίμαχο και τον Φοίβο, θα γίνει την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι στο γήπεδο Αντιμάχεια.
Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι της Α.Ε. Λέρου με τον Διαγόρα θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα και όχι την Παρασκευή όπως είχε αρχικά οριστεί.
Η Ένωση αναγκάστηκε να αλλάξει την ημέρα λόγω της παράτασης της απεργίας των ναυτεργατών. Επομένως το μοναδικό παιχνίδι που θα γίνει την Παρασκευή, το οποίο θα ανοίξει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής είναι αυτό του Άρη Αρχαγγέλου με την ΑΕΡΑ.
Το Σάββατο θα γίνουν τα παιχνίδια του Διαγόρα Βατίου με τον Απόλλωνα Απολλώνων, του Κλεόβουλου με τον Κλεάνθη και της Ρόδου με τον Καλυμνιακό, ενώ την Κυριακή ο Αστέρας Μασάρων θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Λάρδου και ο Ηρακλής Μαριτσών τον Ανταγόρα.
Αναλυτικά:
Α’ Κατηγορία
11η αγωνιστική
Παρασκευή

● Αρχάγγελος 3:00μ.μ.
Άρης Αρχαγγέλου- ΑΕΡΑ
Παρ. αγώνα: Βασιλαράκης
Σάββατο
● Βάτι 2:15μ.μ.
Διαγόρας Βατίου- Απόλλωνας Απολλώνων
Παρ. αγώνα: Χουρδάς
● Λίνδος 3:00μ.μ.
Κλεόβουλος- Κλεάνθης
Παρ. αγώνα: Στεργάκης
● Δημοτικό στάδιο 3:00μ.μ.
Ρόδος- Καλυμνιακός
Παρ. αγώνα: Κόκκινος
Κυριακή
● Αντιμάχεια 12:00
Αντίμαχος- Φοίβος
Παρ. αγώνα: Σημαντηράκης
● Μάσαρη 3:00μ.μ.
Αστέρας Μασάρων- Ηρακλής Λάρδου
Παρ. αγώνα: Παυλούς
● Μαριτσά 2:00μ.μ.
Ηρακλής Μαριτσών- Ανταγόρας
Παρ. αγώνα: Καρίκης
Δευτέρα 9/11
● Λακκί 11:30π.μ.
Α.Ε. Λέρου- Διαγόρας
Παρ. αγώνα: Χατζηγεωργίου
Ρεπό: Δόξα Ψίνθου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου