Ειδήσεις

Εσπασαν οι κάβοι από τον καιρό και προσέκρουσε σε προβλήτα του λιμανιού

6

Περιστατικό πρόσκρουσης σημειώθηκε,το πρωί της Τετάρτης, στον εμπορικό λιμένα Ρόδου, όταν το Ε/Γ-Κ/Μ ”ΚΙΝΓΚ ΣΑΡΟΝ” Ν.Π. 10630 το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο στον εν λόγω λιμένα, λόγω θραύσης κάβων, προσέκρουσε με τον αριστερό πλωτήρα στο κρηπίδωμα, εξαιτίας των τοπικών δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ανωτέρω πλοίο αγκυροβόλησε με ασφάλεια εντός του εμπορικού λιμένα, ενώ από την πρόσκρουση δημιουργήθηκε ρήγμα στην πρωραία ακμή αριστερού πλωτήρα πάνω από την ίσαλο γραμμή και ζημιά στο κρηπίδωμα του προβλήτα, στο χώρο Schengen του εμπορικού λιμένα Ρόδου. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση και δεν παρατηρήθηκε εισροή υδάτων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΚΙΝΓΚ ΣΑΡΟΝ” μέχρι διαπίστωσης αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.