ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ

Την προ­κή­ρυξη του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α2 κατη­γο­ρίας Ανδρών, στον 1ο όμιλο της οποίας θα πάρει μέρος το Ροδίων Άθλησις, έδωσε στη δημο­σιό­τητα η Ελλη­νική Ομο­σπον­δία Πετο­σφαί­ρι­σης.

Μεταξύ άλλων, σε αυτή ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

Τα σωµατεία που συµµετέχουν στο πρωτάθληµα της Α2 Εθνικής κατη­γο­ρίας Ανδρών πρέπει να υπο­βάλ­λουν στην ΕΟΠΕ, σύµφωνα µε το Κεφ. Β άρθρο 9 του Γενικού Κανονισµού Οργά­νω­σης και ∆ιεξα­γω­γής Πρωταθληµάτων και µε το Κεφ. Η παρ. 1 της Γενικής Προ­κή­ρυ­ξης Πρωταθληµάτων 2015-2016, συµπληρωµένη τη συνηµµένη δήλωση συµµετοχής µέχρι και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015. Επίσης θα πρέπει να κατα­θέ­σουν χρηµατικό παρά­βολο για τη συµµετοχή στο πρωτάθληµα ποσού πενήντα ευρώ (50 €). Σε περί­πτωση µη κατα­βο­λής του παρα­βό­λου η δήλωση συµµετοχής δεν γίνεται δεκτή.

Η ηµεροµηνία της κλή­ρω­σης για τον καθορισµό του προγράµµατος, ο τόπος και η ώρα διε­ξα­γω­γής της θα γίνουν έγκαιρα γνωστοί. Στην κλήρωση πρέπει να συµµετέχουν τα σωµατεία µε εξουσιοδοτηµένο εκπρό­σωπό τους.

Το Πρωτάθληµα της Α2 Εθνικής Κατη­γο­ρίας Ανδρών θα αρχίσει στις 3 Οκτω­βρίου 2015 (Γ’ Όµιλος) και στις 17 Οκτω­βρίου 2015 (Όµιλοι Α΄και Β’) και θα τελειώ­σει στις 8 Μαΐου 2016. Στο παράρτηµα 1 της παρού­σας ανα­φέ­ρο­νται οι ηµεροµηνίες διε­ξα­γω­γής της Α’ και Β’ Φάσης του πρωταθλήµατος (καλε­ντάρι).

Το πρωτάθληµα της Α2 Εθνικής Κατη­γο­ρίας Ανδρών θα διε­ξα­χθεί σε δύο φάσεις:

Α’ Φάση: Σε κάθε έναν από τους τρεις (3) οµίλους, οι οµάδες που έχουν δικαίωµα συµµετοχής θα αγω­νι­σθούν σε πρωτάθληµα δύο γύρων µε βαθµολογία και σύµφωνα µε το πρόγραµµα που θα βγει µετά από κλήρωση.

Β’ Φάση: Οι οµάδες που θα κατα­λά­βουν τη δεύτερη (2η ) θέση σε κάθε έναν από τους τρεις (3) οµίλους θα συµµετάσχουν σε Ειδικό Τουρ­νουά (∆ευτε­ρα­θλη­τών) µε βαθµολογία και η οµάδα που θα κατα­λά­βει την 1η θέση στη τελική βαθµολογική κατά­ταξη θα συµµετάσχει στο Ειδικό Τουρ­νουά Ανόδου (τουρ­νουά ενός γύρου µε βαθµολογία) στην Α1 Εθνική Κατη­γο­ρία Ανδρών. Το τουρ­νουά αυτό θα διε­ξα­χθεί σε ουδέ­τερη πόλη 22-24/4/2016. Οι οµάδες που θα κατα­λά­βουν την πρώτη (1η ) θέση σε κάθε έναν από τους τρεις (3) οµίλους και η οµάδα που προ­κρί­θηκε από το Ειδικό Τουρ­νουά ∆ευτε­ρα­θλη­θών θα συµµετάσχουν σε Ειδικό Τουρ­νουά Ανόδου (τουρ­νουά ενός γύρου µε βαθµολογία). Οι οµάδες που θα κατα­λά­βουν την 1η και 2η θέση στην τελική βαθµολογική κατά­ταξη του τουρ­νουά αυτού θα ανέλ­θουν στην Α1 Εθνική Κατη­γο­ρία Ανδρών. Το Τουρ­νουά θα διε­ξα­χθεί σε ουδέ­τερη πόλη 6-8/5/2016.

Στην Α1 Εθνική Κατη­γο­ρία Ανδρών θα αγω­νί­ζο­νται από τη νέα αγω­νι­στική περίοδο 2016 -2017 οι οµάδες που θα κατα­λά­βουν την 1η και 2η θέση στην τελική βαθµολογική κατά­ταξη του Ειδικού Τουρ­νουά Ανόδου.

Στη Β Εθνική Κατη­γο­ρία/Εθνικό Περι­φε­ρειακό Πρωτάθληµα θα υπο­βι­βα­στούν οι οµάδες που θα κατα­λά­βουν την 10η και 11η θέση στον Α’ Όµιλο, την 11η και 12η θέση στον Β’ Όµιλο, την 12η και 13η θέση στον Γ’ Όµιλο.

Οι οµάδες που θα κατα­λά­βουν την 9η θέση στον Α’ Όµιλο, την 10η θέση στον Β’ Όµιλο, την 10η και 11η θέση στον Γ’ Όµιλο θα συµµετάσχουν σε Ειδικό Τουρ­νουά Παραµονής (τουρ­νουά ενός γύρου µε βαθµολογία). Το Τουρ­νουά θα διε­ξα­χθεί σε ουδέ­τερη πόλη 22- 24/4/2016.

Στην Α2 Εθνική Κατη­γο­ρία Ανδρών 2016-2017 θα ανέλ­θουν: – οι οµάδες που θα κατα­λά­βουν την 1η θέση στους οµίλους Α’, Γ’ και Η’ της Β’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας/Εθνικό Περι­φε­ρειακό Πρωτάθληµα (3 οµάδες) – από τους οµίλους Β’, ∆’, Ε’, ΣΤ’, Ζ’ Θ’ και Ι’ της Β’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας/Εθνικό Περι­φε­ρειακό Πρωτάθληµα θα ανέλ­θουν συνο­λικά έξι (6) οµάδες ως εξής: οι οµάδες που θα κατα­λά­βουν την 1η θέση από τους 5 οµίλους που διε­ξή­χθη­σαν µε τις περισ­σό­τε­ρες συµµετοχές από τους δύο οµίλους της Β’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας/Εθνικό Περι­φε­ρειακό Πρωτάθληµα µε τις λιγό­τε­ρες συµµετοχές η νική­τρια οµάδα του αγώνα µπαράζ, ενώ σε περί­πτωση που τις λιγό­τε­ρες συµµετοχές είχαν περισ­σό­τε­ροι από δύο οµίλους, τότε απευ­θείας θα ανέλ­θουν λιγό­τε­ρες οµάδες και οι υπό­λοι­πες θα συµµετάσχουν σε αγώνες µπαράζ.

Ο αριθµός των οµάδων που θα έχουν δικαίωµα συµµετοχής στην Α2 Εθνική Κατη­γο­ρία Ανδρών θα γνω­στο­ποι­η­θεί µε Συµπληρωµατική Προ­κή­ρυξη που θα εκδοθεί έως 31/7/2015. Επίσης µε την προ­κή­ρυξη αυτή θα καθο­ρι­στούν οι όροι και ο αριθµός των οµάδων που θα συµµετέχουν νέα ενδιάµεση κατη­γο­ρία ανάµεσα στην Α1 και στην Α2 Εθνική Κατη­γο­ρία Ανδρών (Pre League) που θα δηµιουργηθεί από την αγω­νι­στική περίοδο 2016-2017, όπως επί της αρχής απο­φα­σί­στηκε στη συνε­δρί­αση του ∆Σ Νο. 23/23.5.2015.

Οι όμιλοι της Α2 Ανδρών για τη σεζόν 2015-2016:

Α’ Όμιλος:

Μίλωνας, Ιωνικός , Πανελ­λή­νιος, Πανιώ­νιος , Παλλήνη, Πήγασος, ΟΦΗ, ΑΟ Μυτι­λή­νης, ΟΠ Ρεθύ­μνου, ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ, ΣΦΠ Χανίων

Β’ Όμιλος:

ΑΕΚ, Κύζικος Ν. Περάμου, Αργυ­ρού­πολη, Εθνικός Πει­ραιώς, Απόλλων Αθηνών Πανε­ρυ­θραϊ­κός, Καλα­μάτα Μεσο­λόγγι, Κόροι­βος Αμα­λιά­δας, Ερμής Πατρών, ΕΑ Πατρών, Ολυ­μπιάδα Πατρών.

Γ’ Όμιλος:

ΑΠΣ Αίας, ΑΣ Ελπίς, ΑΣ Μακε­δο­νι­κός, , ΑΜΣ Νέστωρ, Ένωση Τούμπας, Πήγασος Πολί­χνης,

ΧΑΝΘ, ΜΓΣΑΕ Κομο­τη­νής, ΓΕ Αλε­ξαν­δρού­πο­λης, ΑΟ Σερρών, ΜΑΣ Νίκη, ΑΣ Γιάν­νενα, ΕΑ Λάρισας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.