ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκδρομή σε Προφήτη Ηλία και Στεγνά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΑΟ ΡΟΔΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ

Τις δρα­στη­ριό­τη­τες του συνε­χί­ζει και το καλο­καίρι ο ΓΑΟ TAE KWON DO Ρόδου, που στις 14 Ιουλίου (Κυριακή) θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σει την καθιε­ρω­μένη ημε­ρή­σια εκδρομή του στον Προφήτη Ηλία και τα Στεγνά.

Οι αθλητές του συλ­λό­γου θα έχουν την ευκαι­ρία να «ξεφύ­γουν» από τη ρουτίνα των προ­πο­νή­σεων και να περά­σουν μερικές ξέγνοια­στες στιγμές και να δια­σκε­δά­σουν.

Εξάλλου, ο δάσκα­λος του ΓΑΟ TAE KWON DO Ρόδου, Master Παύλος Καζαν­τζό­γλου θα βρεθεί το σαβ­βα­το­κύ­ριακο στην Πάτμο, για τις εξε­τά­σεις προ­α­γω­γι­κών ζωνών που θα διε­ξα­χθούν στον Φ.Σ. TAE KWON DO Πάτμου.

Φυσικά τα μαθή­ματα του αθλή­μα­τος συνε­χί­ζο­νται σε καθη­με­ρινή βάση στις εγκα­τα­στά­σεις του σωμα­τείου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.