ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαπέν: Λύση έκτακτης ανάγκης η δέσμευση διαθεσίμων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μισέλ Σαπέν

Η απόφαση της Ελλάδας να μετα­φέ­ρει τα ταμειακά δια­θέ­σιμα των δημό­σιων φορέων στην κεντρική τράπεζα είναι μια λύση έκτα­κτης ανάγκης δήλωσε ο Γάλλος υπουρ­γός Οικο­νο­μι­κών Μισέλ Σαπέν, λέγο­ντας πως η χώρα πρέπει να προ­χω­ρή­σει πιο γρήγορα τις μεταρ­ρυθ­μί­σεις.

«Η Ελλάδα είναι αντι­μέ­τωπη με μια κατά­σταση έκτα­κτης ανάγκης» ανέφερε ο κ. Σαπέν σε συνέ­ντευξη στο γαλλικό τηλε­ο­πτικό σταθμό BFM TV.

«Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό» υπο­γράμ­μισε, επι­ση­μαί­νο­ντας πως το ζήτημα είναι να επι­λυ­θούν τα θεμε­λιώδη προ­βλή­ματα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.