Aνακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει ότι η “ρύθμιση-εξπρές” τελειώνει σήμερα Παρασκευή 27-03-2015 εξέδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Nάντια Βαλαβάνη, στην οποία την επισημαίνει ότι «είναι νομικά αδύνατη η παράταση της προθεσμίας, επειδή στο νόμο δεν υπάρχει σχετική εξουσιοδοτική εντολή».
Σημειώνει, όμως ότι ισχύει, ήδη, «η ρύθμιση έως 100 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Οι φορολογούμενοι, οι οποίοι χρειάζονται τη βοήθεια Δ.Ο.Υ., μπορούν να απευθύνονται σε αυτές. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ρύθμισης, την οποία αναμένεται να χρησιμοποιήσει η συντριπτική πλειοψηφία όσων ενταχθούν, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της αμέσως μετά το Πάσχα, καθώς χρειάζονται είκοσι περίπου μέρες από την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου για την κατασκευή της».
Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Ο συνολικός απολογισμός για την εισαγωγική, εκτός ρύθμισης, μερική ή ολική καταβολή χρεών που λήγει σήμερα, θα δημοσιοποιηθεί πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας».
Read more: http://www.newsbomb.gr































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.