ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Μ. Σάλλας νέος πρόεδρος της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Τράπεζα

Σε συμ­φω­νία έχουν κα­τα­λή­ξει οι διοι­κή­σεις των τεσ­σά­ρων συ­στη­μι­κών τρα­πε­ζών όσον αφορά τον νέο πρό­ε­δρο της Ελ­λη­νι­κής Ένω­σης Τρα­πε­ζών.

Οι πλη­ρο­φο­ρί­ες του Euro2day.gr ανα­φέ­ρουν ότι νέος πρό­ε­δρος ανα­μέ­νε­ται να ορι­σθεί ο πρό­ε­δρος του ομί­λου της τρά­πε­ζας Πει­ραιώς Μι­χά­λης Σάλ­λας και ήδη έχουν γίνει οι σχε­τι­κές συ­νεν­νο­ή­σεις με­τα­ξύ των διοι­κή­σε­ων των υπο­λοί­πων τρα­πε­ζών.

Η σύ­στα­ση του νέου προ­ε­δρεί­ου θα ανα­κοι­νω­θεί αμέ­σως μετά την αλ­λα­γή σκυ­τά­λης στην διοί­κη­ση της Εθνι­κής Τρά­πε­ζας ΕΤΕ , οι οποί­ες με βάση τις πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­μέ­νε­ται να ολο­κλη­ρω­θούν και να ανα­κοι­νω­θούν εντός της εβδο­μά­δας.

Ση­μειώ­νε­ται ότι σή­με­ρα πρό­ε­δρος της Ελ­λη­νι­κής Ένω­σης Τρα­πε­ζών είναι ο πρό­ε­δρος της Εθνι­κής Γ. Ζαν­νιάς.

Με βάση τους κα­νό­νες της ΕΕΤ κα­θή­κο­ντα προ­έ­δρου εκτε­λεί ο επι­κε­φα­λής της με­γα­λύ­τε­ρης σε μέ­γε­θος τρά­πε­ζας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.