Αθλητικά

Αντοχή στον Κάδμο

ΙΠΠΑΣΙΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας διοργανώνει σήμερα τον 1ο αγώνα Ιππικής Αντοχής στη Ρόδο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Ρόδου «Κάδμος», με τη συνεργασία του συλλόγου και του Ιππικού Ομίλου Ιαλυσού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες ιππικής αντοχής για τις κατηγορίες Β-60χλμ. που θα ξεκινήσεις στις 8.30 και την κατηγορία Γ-30χλ. που θα αρχίσει να αγωνίζεται μισή ώρα αργότερα, στις 9.00.

Η είσοδος για τους θεατές στις εγκαταστάσεις του Κάδμου θα είναι ελεύθερη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Παντελή Σαλονικιό στα τηλέφωνα 2241096651 και 6945208530.

Πριν την εκκίνηση ενός αγώνα κάθε άλογο εξετάζεται διεξοδικά από μια ομάδα κτηνιάτρων για να πάρει το πράσινο φως για τη συμμετοχή και ο ίδιος ο αγώνας αποτελείται από έναν αριθμό φάσεων με υποχρεωτική στάση για κτηνιατρικό έλεγχο και υποχρεωτικό χρόνο ανάπαυσης για τα άλογα στο τέλος κάθε φάσης. Χθες διεξήχθησαν οι εξετάσεις άδειας/ικανότητας αθλητού, ακολούθως έγινε η κτηνιατρική εξέταση και επιθεώρηση των ίππων που θα πάρουν μέρος στον σημερινό αγώνα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.