Αθλητικά

Παραμένουν στα «χαμηλά»

Ισοπαλία που δεν «άρεσε» σε κανέναν από τους δύο αντιπάλους με σκορ 1-1 είχαμε στο παιχνίδι της Παστίδας μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Ποσειδώνα για την 14η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, αφού οι δύο ομάδες παρέμειναν στα «χαμηλά» της βαθμολογίας, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να κάνουν βήμα παραμονής και τους φιλοξενούμενους να διατηρούνται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι στην Παστίδα ήταν καλό σε γενικές γραμμές, με γρήγορο ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις από τις δύο ομάδες. Ο Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα το ματς και κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Διακάκης πήρε το «ριμπάουντ»  μετά την εκτέλεση φάουλ του Πάπα και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι Καρπάθιοι κατάφεραν να ισορροπήσουν στη συνέχεια το ματς, κρατώντας για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους, ενώ μετά το πρώτο 25λεπτο δημιούργησαν και τις φάσεις εκείνες, με τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν φτάσει στην ισοφάριση. Ο Νασόπουλος ήταν ο «μοιραίος» παίκτης του Ποσειδώνα σε αυτό το διάστημα, καθώς απώλεσε τις σημαντικές ευκαιρίες που «έφτιαξε» η ομάδα του, ενώ από την πλευρά του ο Αστέρας θα μπορούσε να έχει «κλειδώσει» τη νίκη, αν στο 38’ ο Διακάκης δεν σημάδευε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γαλάνη σε σουτ που επιχείρησε.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης το «σκηνικό» ήταν το ίδιο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να αποδώσουν επιθετικό ποδόσφαιρο και τον Ποσειδώνα να καταφέρνει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με το μακρινό σουτ του Νασόπουλου στο 52’. Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε κατακόρυφα στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε, με τον Αστέρα πάντως να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει σοβαρά την εστία των Καρπάθιων.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Καραγιάννης, Σταυρούλιας

Αστέρας Παστίδας: Ροδανάκης, Καρύδης, Χαριτάκης, Ζερβός, Καλαϊτζίδης (46′ Ορφανίδης), Καλαγρής, Δραγάτης, Λενιού, Παπα, Κακαζούκης, Διακάκης

Ποσειδώνας Καρπάθου: Γαλάνης, Παύλου, Φουντής, Κούτολο, Ι. Σπανός, Νασόπουλος, Μπαρχαμάϊ, Μαντινάος, Τσιαβέλης, Ε. Σπανός, Μπάρλος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου