Αθλητικά

Ιστορική νίκη για Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.!

Την πρώτη νίκη στην ιστορία του πέτυχε την Κυριακή ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. , καθώς τα κορίτσια του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου νίκησαν με 2-0 τον Φιλίνο Κω στο δωδεκανησιακό ντέρμπι, που διεξήχθη στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής γυναικών.

Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει, ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια το «τρίποντο», κόντρα στις Κώες. Το σκορ άνοιξε στο 48ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η Χέλστρομ, ενώ στο 64’ η Διακίδη μετά από πλασέ της Μιχαλοπούλου, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 70’ το σουτ της Διακίδη από τη μεγάλη περιοχή βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 75’ ακυρώθηκε γκολ της ίδιας ως οφσάιντ.

Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. (Βαγγέλης Χατζηαντωνίου): Δεστούνη, Καλαμαρά, Τζελεπίδη, Γαϊτάνου, Μιχαλοπούλου, Καλλιγιάννη, Διακίδη (81’ Καμπούρη), Ταμπακιανού (78’ Σαμαρά), Ιακωβίδου, Χέλστρομ, Κρητικού

Φιλίνος Κω (Νίκος Μήτρου): Σταμόγλου, Νικολοπούλου, Ασλανίδη, Τριανταφύλλου, Ντένομ, Λάλα, Χειμώνα, Γιαρίμαγα, Κορκή (62’ Παναγοπούλου), Γιμελά, Ιντζιρλή (45’ Μούρφτον)

Στο φινάλε του Α’ γύρου για τον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, η ομάδα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο και ισχυρό Α.Ο. Πειραιά, ενώ ο Φιλίνος Κω θα εκτίσει το ρεπό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κώες ξεκίνησαν στο φετινό πρωτάθλημα με -2 βαθμούς λόγω της περυσινής τιμωρίας τους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

1.Α.Ο. Πειραιά                    7 (3)
2.Ολυμπιάδα Υμηττού      6 (3)
3.Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.                            4 (3)
4.Πήγασος Θριασίου         2 (3)
5.Φιλίνος Κω                       1 (4)

*Ο Φιλίνος Κω έχει -2 βαθμούς

Η επόμενη αγωνιστική (01/02):

Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.- Α.Ο. Πειραιά
Πήγασος Θριασίου- Ολυμπιάδα Υμηττού
Ρεπό έχει ο Φιλίνος Κω

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου