Όπως έχει γράψει η «δσπορ», η διοίκηση του Κλεάνθη, έχοντας και τη συγκατάθεση του προπονητή, Γιώργου Σταυριανού, έχουν εντοπίσει μία ενδιαφέρουσα περίπτωση μεσοεπιθετικού, προκειμένου να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους.
Οι διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή συνεχίζονται, παρότι μέσα στο σαββατοκύριακο επρόκειτο να υπάρχουν εξελίξεις.
Ωστόσο, δεν προέκυψε κάποιο νεότερο, με τις επαφές μαζί τους να συνεχίζονται.
Το ευχάριστο για τους ανθρώπους του Κλεάνθη είναι ότι έχουν το χρονικό περιθώριο να υλοποιήσουν την επιθυμητή μετεγγραφή, καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν την περίπτωση του.
Πάντως, οι «ροσονέρι» δεν θέλουν η απόκτηση του να εξελιχθεί σε σίριαλ, γι’ αυτό και μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα επιδιώξουν να τελειώσουν το θέμα, με οποιαδήποτε τροπή κι αν πάρει η υπόθεση.
Από εκεί και πέρα, μετά το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΡΑ στο γήπεδο Αφάντου, ο Γιώργος Σταυριανός έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν.
Την Παρασκευή, τους ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς με απόφαση της διοίκησης και του Γιώργου Σταυριανούς, πήγαν σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου έκαναν μασάζ και ασκήσεις στην πισίνα, προκειμένου να χαλαρώσουν από το εντατικό πρόγραμμα της προετοιμασίας.
Από αύριο, Δευτέρα, οι παίκτες θα επιστρέψουν στα «βάσανα» των προπονήσεων, στο γήπεδο Παραδεισίου.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι την Πέμπτη, ο Αποστόλης Γρηγοριάδης θα εξεταστεί εκ νέου από ιατρό, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του, αφού είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ