Όπως έγραψε η «δσπορ», οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλυθιών, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, Σταμάτη Μοσκιού, είχαν εντοπίσει μία πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, που προοριζόταν για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.
Στην επαφή που έγινε το βράδυ της Παρασκευή τα νέα ήταν δυσάρεστα για τους Καλυθενούς.
Παρότι υπήρχε προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η μετεγγραφή δεν προχώρησε, καθώς «κόλλησε» στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή, ο οποίο προερχόταν από ομάδα εκτός της Δωδεκανήσου.
Ο αθλητής ενημέρωσε τη διοίκηση, ότι δεν μπορεί να διευθετήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να έρθει στο νησί μας και έτσι οι άνθρωποι του Απόλλωνα, εγκατέλειψαν τις προσπάθειες απόκτησής του.
Πάντως οι Καλυεθνοί δείχνουν αποφασισμένοι να ενισχύσουν περαιτέρω την επιθετική τους γραμμή, γι’ αυτό και πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στους ελεύθερους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην αγορά.
Θα εξετάσουν προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις «ελεύθερων» επιθετικών, προκειμένου να εντοπίσουν τον ποδοσφαιριστή με τα επιθυμητά στοιχεία για τον Σταμάτη Μοσκιού και εφόσον βρεθεί, θα κινήσουν τις διαδικασίες απόκτησης του.
Τώρα όσον αφορά την προετοιμασία, σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν, έπειτα από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Κλεόβουλο.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων θα επιστρέψουν αύριο, Δευτέρα, προκειμένου να συνεχίσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ