Πολιτιστικά

Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Περιφέρεια και Ρόδος σε ρυθμούς Rock Concert»

Ένα τριήμερο με διαφορετικότητα, αυτό της 2ης, 3ης και 4ης Αυγούστου 2019, με πρωταγωνιστές, ντόπια μουσικά σχήματα και ταλαντούχους καλλιτέχνες της περιοχής μας.

Η διοργάνωση, Rock Concert, πραγματοποιείται στην Πλατεία πίσω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, από Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο ανάδειξης των νέων, ταλαντούχων καλλιτεχνών του τόπου μας.

«Αξίζει τον κόπο, να ασχολούμαστε με τους νέους. Αξίζει τον κόπο, να τους δίνουμε βήμα λόγου, ώστε να αποτυπώνουν την έκφραση της εποχής, μέσα από αυτό το είδος μουσικής με διαχρονικές αξίες. Κοντά στους νέους – είναι και η πρόταση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου» δηλώνει ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, Πολιτισμού Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Τρία μουσικά βράδια, θα γεμίσουν με κέφι και rock νότες το κέντρο της Ρόδου και σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 2 Αυγούστου θα παίξει το συγκρότημα IRON FACE στις 3 Αυγούστου το συγκρότημα OUTPASS και στις 4 Αυγούστου το συγκρότημα C:REAL. Επίσης, θα συμμετάσχει και το συγκρότημα D-Spot. Θα ακουστούν καινούρια κομμάτια, αλλά και διασκευές ροκ μουσικής.

Αναφορικά με τις εκδηλώσεις, ο μουσικός κ. Γιώργος Καβάσιλας, δήλωσε ότι, την Παρασκευή 2 Αυγούστου θα συμμετάσχει στη συναυλία καθηγήτρια λίρας, για συνδυασμό παραδοσιακής με ροκ μουσική. Ώρα έναρξης προγράμματος κάθε βράδυ στις 9.00.

Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜ. ΠΕΡΙΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου