Ειδήσεις

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών προς τον Περιφερειάρχη

 

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη , Ν.Αγαίου

Με την παρούσα, εκφράζουμε την ειλικρινή  ευγνωμοσύνη μας για την ορθότατη απόφαση σας να ξεκινήσει η διενέργεια των πρακτικών εξετάσεων σε όλες τις υπηρεσίες συγκοινωνιών – μεταφορών της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου .

Με την απόφασή σας αυτή τερματίσατε επιτυχώς την ταλαιπωρία που προξενούσε στον κλάδο μας αλλά και στους ενδιαφερομένους υποψηφίους οδηγούς η ( αντικειμενικώς απόλυτα  δικαιολογημένη από πλευρά τους )αποχή των υπαλλήλων εξεταστών στις Υπηρεσίες συγκοινωνιών και μεταφορών όλης της χώρας , εξ αιτίας της μη καταβολής από το ελληνικό δημόσιο προς αυτούς του υπερωριακού επιδόματος που δικαιούντο .

Έτσι βρέθηκε λύση – κατάληξη   ένα πρόβλημα που ξεκίνησε 01/5/18 και αφενός δημιούργησε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στις σχολές υπ. Οδηγών της χώρας , αφετέρου κράτησε σε ομηρία εκατοντάδες υποψηφίους (στην έναρξη τουριστικής περιόδου ) οι οποίοι το μόνο που επιθυμούσαν  και επιθυμούν είναι μια άδεια οδήγησης που θα βοηθήσει σε μια θέση εργασίας .

Θα θέλαμε επίσης να επεκτείνουμε τις ευχαριστίες μας και στον υπεύθυνο της Δ/νση  Συγκοινωνιών και μεταφορών Ν.Α. Περιφεριακό σύμβουλο Χ. Μπάρδο  , για την αποτελεσματικότητα και τη διαθεσιμότητα του καθολη  τη διάρκεια , της προετοιμασίας του προγραμματισμού και της υλοποίησης των πρακτικών εξετάσεων υπ. οδηγών τόσο στη Ρόδο όσο και στην Κω .

Επιθυμούμε και επιδιώκουμε αντίστοιχες ενέργειες λύσεις και για τα υπόλοιπα νησιά ( Κάρπαθο , Κάλυμνο , Λέρο, και  Πάτμο ) όπου ο αριθμός των υποψηφίων οδηγών σε αναμονή είναι αρκετά μεγάλος και θα πρέπει και αυτοί  να εξεταστούν.

 

 

                                                   Με εντολή  του Δ.Σ

 

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ .

 

ΠΟΡΤΣΕΛΛΗ   ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                        ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ   ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου