Αθλητικά

Το Σάββατο η παρουσίαση του βιβλίου

Το προσεχές Σάββατο 4 Ιουνίου στις 18:00 και όχι στις 19:30 όπως αναμενόταν, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Διοίκηση και Οργάνωση Αθλητικού Σωματείου» το οποίο συνέγραψε ο Β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔ, Θεοδόσης Στεφανάκης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των εκπαιδευτήριών Ροδίων Παιδεία, όπως ενημέρωσε με την ακόλουθη ανακοίνωση η Ένωση:
«Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, και ώρα 18:00 στην αίθουσα ΄΄Καλλιπάτειρα΄΄ των εκπαιδευτηρίων ΄΄Ροδιών Παιδεία΄΄, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θα παρουσιάσει την έκδοση του βιβλίου της ‘’Διοίκηση και Οργάνωση Αθλητικού Σωματείου΄΄, του Θεοδόση Στεφανάκη, Β’ Αντιπροέδρου της Ε.Ε. της Ένωσης, που αφορά την ίδρυση, λειτουργία, λογιστικό και φορολογικό έλεγχο και λοιπές υποχρεώσεις των σωματείων.
Ένας πολύτιμος οδηγός που θα καλύψει ένα μεγάλο κενό που υφίσταται όχι μόνο στα Δωδεκάνησα και τα σωματεία της δύναμης της ΕΠΣΔ, αλλά και πανελλαδικά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου