Σήμερα πρόκειται να αναχωρήσει για την Αθήνα η αποστολή των εφήβων του Κολοσσού. Οι «θαλασσί» θα πάρουν μέρος στον γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος (στο Χαϊδάρι τα παιχνίδια) και στην πρεμιέρα (σήμερα) θα εκτίσουν το ρεπό τους, ενώ την Κυριακή θα παίξουν στο πιο σημαντικό παιχνίδι με το Ηράκλειο. Εκτός αποστολής θα μείνει ο Δημήτρης Οθείτης λόγω μαθητικών υποχρεώσεων, ενώ ο προπονητής Μάριος Γρεμμενάς θα στηριχθεί στους: Μιχάλη Τσούλλο, Μιχάλη Χατζηγεωργίου, Θοδωρή Γεωργαλλή, Μιχάλη Βασιλαράκη, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Φραντζέσκο Γεωργίου (2000), Σταμάτη Γανωτάκη (2001), Άγγελο Μιρόσαβιτς, Μιχάλη Βακόνδιο, Γαβριήλ Κωνστάντουρα και Γιώργο Μακρή (2002). Βοηθός προπονητή θα είναι ο Στάθης Βλαχοδήμος και συνοδός ο Μιχάλης Μπάρδος.
Η πρεμιέρα του γ’ ομίλου θα γίνει σήμερα με τα παιχνίδια Φ.Ο. Βροντάδου Χίου- Αίολος Μυτιλήνης (15:00) και Ο.Α.Α. Ηράκλειο- Πολυκράτης Σάμου (17:00), ενώ οι «θαλασσί» θα έχουν ρεπό.
«ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ»
Ο προπονητής των εφήβων του Κολοσσού Μάριος Γρεμμενάς μίλησε για την παρουσία των πρωταθλητών Δωδεκανήσου στην Αθήνα. «Παραδοσιακά, η ομάδα της Κρήτης θα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος για μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν δίνουμε σημασία στα υπόλοιπα παιχνίδια. Δουλέψαμε πολύ καλά τις δύο τελευταίες εβδομάδες και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και το μερίδιο που μας αναλογεί στην πρόκριση. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τη σημασία των αγώνων και είναι αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο Χαϊδάρι».
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΣΗΜΕΡΑ):
(15:00): Φ.Ο. Βροντάδου Χίου- Αίολος Μυτιλήνης
(17:00): Ο.Α.Α. Ηράκλειο- Πολυκράτης Σάμου
Ρεπό έχει ο Κολοσσός Ρόδου
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(01/04):
(14:00): Κολοσσός Ρόδου- Ο.Α.Α. Ηράκλειο
(16:00): Πολυκράτης Σάμου- Φ.Ο. Βροντάδου Χίοιυ
Ρεπό έχει ο Αίολος Μυτιλήνης
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(02/04):
(14:00): Αίολος Μυτιλήνης- Πολυκράτης Σάμου
(16:00): Φ.Ο. Βροντάδου Χίου- Κολοσσός Ρόδου
Ρεπό έχει ο Ο.Α.Α. Ηράκλειο
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(03/04):
(11:00): Ο.Α.Α. Ηράκλειο- Φ.Ο. Βροντάδου Χίου
(13:00): Κολοσσός Ρόδου- Αίολος Μυτιλήνης
Ρεπό έχει ο Πολυκράτης Σάμου
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(04/04):
(10:00): Πολυκράτης Σάμου- Κολοσσός Ρόδου
(12:00): Αίολος Μυτιλήνης- Ο.Α.Α. Ηράκλειο
Ρεπό έχει ο Φ.Ο. Βροντάδου Χίου

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ