Ως γνωστόν την Κυριακή στις 16:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας ο Α.Σ. Ρόδος δίνει το … παιχνίδι της χρονιάς, υποδεχόμενος τον Εθνικό Πειραιώς στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, με τους «πράσινους» να θέλουν μόνο νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.
Στο νησί επικρατεί ξεσηκωμός καθώς πολλοί φίλαθλοι, όχι μόνο του συλλόγου, έχουν αποφασίσει να βρεθούν στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη.
Η διοίκηση των «ελαφιών» αφουγκραζόμενη την επιθυμία των φιλάθλων να αποτελέσουν τον 12ο ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Ρόδος στο παιχνίδι της Κυριακής, αποφάσισε να μειώσει την τιμή των εισιτηρίων.
Οι «πράσινοι» αποφάσισαν να ορίσουν γενική τιμή εισόδου τα 5 ευρώ για όλες τις θύρες, εκτός από την σκεπαστή, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει μαζικά το παρών, την Κυριακή στις 4 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο και να στηρίξει με θέρμη, ταυτόχρονα όμως κόσμια και χωρίς παρεκτροπές, την προσπάθεια της ομάδας στο παιχνίδι-τελικό με τον Εθνικό.
Επίσης, ανακοινώνει πως η τιμή του εισιτηρίου για όλες τις θύρες του γηπέδου ορίζεται στα 5 ευρώ, πλην της θύρας 1 (σκεπαστή), όπου παραμένει στα 10 ευρώ. Η διοίκηση παροτρύνει τους φίλους του ποδοσφαίρου να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο και να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφύγουν τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ