Ρεπορτάζ

«Ταξιδεύω και προσφέρω» στη Σύμη!

Συνεχίστηκε το επιτυχημένο πρόγραμμα προσφοράς του Ροδιακού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών, με το ταξίδι στην Σύμη, το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Μαρτίου 2014.
Η επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από 12 άτομα, εξέτασε στο Ιατρικό κέντρο Σύμης,
το Σάββατο από τις 13:00 έως τις 20:00! ξεπερνώντας το προγραμματισμένο ωράριο, 248 κατοίκους του όμορφου νησιού & ο μικροβιολόγος που συμμετείχε, πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής εξετάσεις Ζαχάρου και Χοληστερίνης. Ο σύλλογος σε δελτίο τύπου που εξέδωσε μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο κ. Παπακαλοδούκα Ελευθέριο και το Δ.Σ. του Δήμου, όπως και το Ιατρικό κέντρο Σύμης. Ευχαριστούμε πολύ επίσης τον εντεταλμένο Περιφερειακό σύμβουλο κ. Δρακιού Μιχάλη, ο οποίος μας συνόδεψε στο ταξίδι!
Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, καθώς αντιμετώπισαν τα σκάφη & τα πληρώματα κατάσταση θάλασσας τοπικά και 6+ μποφόρ, ήταν τόσο μεγάλη η θέληση να γίνει το ταξίδι που 14 φουσκωτά σκάφη με περισσότερα από 100 άτομα κατέφθασαν στο όμορφο νησί το μεσημέρι του Σαββάτου όπως ήταν προγραμματισμένο. Τα σκάφη του Ροδιακού Ομίλου, πλήρως εξοπλισμένα, ταξιδεύουν πάντα με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Ευχαριστούμε πολύ για την απίστευτη φιλοξενία, όλους τους παλιούς αλλά & νέους φίλους που αποκτήσαμε σε αυτό το ταξίδι! Tο πρόγραμμα ¨ταξιδεύω & προσφέρω¨ έχει σαν στόχο, την επίσκεψη σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, όπου προσφέρονται δωρεάν Ιατρικές εξετάσεις, από Ιατρούς μέλη & φίλους του Ομίλου, οι οποίοι ταξιδεύουν και προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, ¨μετράει¨ ήδη οκτώ απόλυτα επιτυχημένα ταξίδια στα νησιά μας, όπου πραγματοποιήθηκαν πάνω από 4250 εξετάσεις σε παιδιά και ηλικιωμένους. Το επιστημονικό προσωπικό που στελέχωσε τα ταξίδια, αλλά και τα μέλη του Ομίλου που συμμετείχαν οργανώνοντας και μεταφέροντας με τα σκάφη Ιατρούς και εξοπλισμό, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία, αλλά και το αποτέλεσμα της προσπάθειας. Ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά τους στην Σύμη τους:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
ΝΟΜΙΚΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
ΚΛΑΔΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
ΣΚΟΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΙΖΗΜΟΛΑ ΜΑΡΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
ΒΟΛΟΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ
ΣΙΩΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΩΡΛ
ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΝΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΥΜΗΣ
ΒΛΑΧΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
Ευχαριστούμε πολύ τα Φαρμακεία των κ.κ. Αττιτή Γιώργου, Γλεντή Κώστα & Μανιά Παναγιώτη, για την ευγενική δωρεά του φαρμακευτικού υλικού!
Ευχαριστούμε πολύ επίσης τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου & τον Οφθαλμολογικό Σύλλογο Ρόδου.

Η ¨ανταμοιβή¨ όλων το χαμόγελο των κατοίκων. Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη του Ροδιακού Ομίλου που συμμετέχουν στα ταξίδια προσφοράς και είναι η κινητήριος δύναμη του προγράμματος!
Χορηγοί μας που στηρίζουν τα ταξίδια και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό είναι:
Μεγάλος Χορηγός Ορθοπεδικά – Ιατρικά ΧAΡΙΤΟΣ
CAIRO PALACE
AEGEAN Καύσιμα – Service – Λιπαντικά Διακοφιλιππής Πάρης
Τηλεοπτικό κανάλι TV4
ΙF MEDIA
Τα ταξίδια προσφοράς θα συνεχιστούν με στόχο την συνεχή επίσκεψη σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου