Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλύμνου με αφορμή video που διακινείται από αρνητές με ψευδή συκοφαντικά στοιχεία

Το Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ Καλύμνου «Tο Βουβάλειο» συγκλήθηκε εκτάκτως με αφορμή τη διακίνηση βίντεο, από συμπατριώτισσά μας, φερόμενη ως «Θεματοφύλακα» του άρθρου 120 του Συντάγματος.

Το βίντεο περιλαμβάνει σωρεία αναληθών, ψευδών και συκοφαντικών στοιχείων, σχετικά με την παροχή και χρήση ιατρικού οξυγόνου στο Νοσοκομείο μας, στοιχείων τα οποία υποστηρίζονται από τοπικό επιχειρηματία, ο οποίος μολονότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας υπήρξε προμηθευτής του Νοσοκομείου, μετά την εγκατάσταση νέας γεννήτριας και την αυτάρκεια του Νοσοκομείου σε οξυγόνο, επέλεξε το δρόμο της συμπόρευσης με τους αρνητές.

Η προσπάθεια της συγκεκριμένης ομάδας των «Θεματοφυλάκων» να απαξιώσει το νοσηλευτικό μας ίδρυμα, να ενσπείρει αμφιβολίες στους συμπατριώτες μας και να παρέμβει στο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε όλη τη φάση της έξαρσης της πανδημίας, η οποία μέχρι τώρα έμεινε ατιμώρητη, δεν είναι πλέον ανεκτή.

Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης αυτής έχουν ήδη διαβιβαστεί, τόσο στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όσο και στις διωκτικές αρχές.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου δε θα επιτρέψει σε κανένα, να κλονίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα, το οποίο περιέθαλψε εκατοντάδες ανθρώπους στη μονάδα covid-19 με απόλυτη επιτυχία και θα κάνει ό,τι απαιτείται, ώστε οι λειτουργοί της υγείας να μπορούν να ασκούν απερίσπαστοι τα καθήκοντά τους.

Ως εδώ!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου