Τοπικές Ειδήσεις

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Μανώλη Γλυνού

Σε μια ημέρα ή αν θέλετε σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2020. Αφήνουμε πίσω μας μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, για όλους τους Έλληνες για όλους τους κατοίκους των νησιών του Νοτίου Αιγαίου. Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά που στιγματίστηκε από δυσάρεστα γεγονότα και κυρίως την πανδημία, που οδήγησε χιλιάδες πολίτες στις ΜΕΘ να δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Άλλοι κέρδισαν και άλλοι έχασαν και δεν είναι μαζί μας.

Αφήνουμε πίσω μας πλέον κάθε τι στενάχωρο και κάθε τι κακό, που προέκυψε το 2020 και προχωρούμε στο μέλλον. Προχωρούμε στο 2021 με δύναμη, αισιοδοξία και ελπίδα για όλα τα καλά που έχουμε μπροστά μας. Και δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να παλέψουμε για να έρθουν στο Νότιο Αιγαίο καλύτερες ημέρες για όλους.

Από το 2020 πήραμε μαζί μας μόνο την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη βοήθεια προς τους συμπολίτες μας και την αγάπη μας για τον τόπο μας.

Το νέο εμβόλιο, δεν σηματοδοτεί το τέλος της ταλαιπωρίας που υφιστάμεθα αλλά την αρχή του τέλους της.

Για την επιτυχία στον τομέα της υγείας αλλά και για όσα ο τόπος μας, τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες χρειάζονται, πρέπει να δώσουμε μάχες, έχοντας απεριόριστη αντοχή αλλά και επιμονή, για τον τελικό στόχο που είναι η ευημερία των νησιών μας

Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλους τους νησιώτες !

Μανώλης Γλυνός

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου