Αθλητικά

Διαιτησία: Ζόρικο σαββατοκύριακο, τέσσερις στη «σέντρα»

Τα περισσότερα παράπονα από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου είχαν να διαχειριστούν μετά το περασμένο αγωνιστικό σαββατοκύριακο οι παράγοντες της δωδεκανησιακής διαιτησίας, με τους αρμόδιους παρατηρητές να βγάζουν στη… «σέντρα» συνολικά τέσσερις διαιτητές και βοηθούς στους οποίους χρεώθηκε αλλοίωση αποτελέσματος.
Οι φωνές του Ευκλή για τις αποφάσεις του Αλέξανδρου Αυγενικού στο ματς με τον Ηρακλή Μαριτσών κρίθηκαν απόλυτα δικαιολογημένες, το ίδιο και οι αντίστοιχες των Εθνικού Αρχίπολης, Τήλου και Αδελφοσύνης για τα παιχνίδια με τους Ιππότες, Αστέρα Μασάρων και Ηρακλή Λάρδου αντίστοιχα.
Ο διαιτητής του πρώτου Βασίλης Βλάχος και οι βοηθοί στα άλλα δύο, Σπύρος Τσέτσος και Νίκος Διακοφιλιππής, υπέπεσαν κατά τους παρατηρητές τους σε σοβαρά λάθη και τέθηκαν στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΔ, η οποία και θα αποφασίσει για τον αριθμό των αγωνιστικών που θα τους αφήσει εκτός ορισμών.
Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ένωση:
«Έπειτα από την καθιερωμένη δευτεριάτικη επιμορφωτική συγκέντρωση των Διαιτητών, στις 29.11.2021 και σύμφωνα με τις εκθέσεις των Παρατηρητών Διαιτησίας των παρακάτω αγώνων:
Α’ Κατηγορία, Blue Star Ferries, «Ηρακλής Μαριτσών-Ευκλής»
Β’ Κατηγορία, 1ος όμιλος, «Ιππότες-Εθνικός Αρχίπολης»
Β’ Κατηγορία, 2ος όμιλος, «Αστέρας Μασάρων-Τήλος» & «Ηρακλής Λάρδου-Αδελφοσύνη»,
οι παρακάτω Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητές τίθενται στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΔ:
Αυγενικού Αλέξανδρος, Τσέτσος Σπυρίδων, Βλάχος Βασίλειος, Διακοφιλιππής Νικόλαος».
Σημειώνεται, πως η δευτεριάτικη συγκέντρωση των γραφείων του ΣΔΠΔ έκλεισε με μάθημα, για τον σωστό χειρισμό στους τομείς της προφανούς ευκαιρίας για γκολ και της υποσχόμενης επίθεσης.
Τέλος, σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των υποψήφιων νέων διαιτητών, στο πλαίσιο της επανέναρξης των μαθημάτων της σχολής διαιτησίας.
Η άνθρωποι της Ε.Δ. της ΕΠΣΔ βρίσκονται σε επικοινωνία με την ΚΕΔ/ΕΠΟ, προκειμένου να οριστεί το συντομότερο η ημερομηνία διενέργειας των εξετάσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου