Ειδήσεις

Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του προέδρου της ΠΓΔΜ για τη μη υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ιβάνοφ

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η άρνηση του προέδρου της πΓΔΜ, Γκεόργκι Ιβάνοφ να υπογράψει τόσο τον νόμο για τη διεύρυνση της χρήσης της αλβανικής γλώσσας στη χώρα όσο και τη Συμφωνία των Πρεσπών, ώστε να επικυρωθούν και να αποκτήσουν ισχύ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΙΑ, ο Γενικός Εισαγγελέας των Σκοπίων διέταξε την έναρξη προκαταρκτικής έρευνας εις βάρος του Γκεόρκι Ιβανόφ,  έπειτα από δύο ανώνυμες καταγγελίες.

«Ζητήσαμε πληροφορίες από το Κοινοβούλιο και το Γραφείο της Προεδρίας για τις αποφάσεις της Βουλής και τις ημερομηνίες που ελήφθησαν καθώς και τους λόγους που αυτές δεν υπογράφηκαν» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Πηγή kathimerini.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.