Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση του νέου Προέδρου του Περιφερειακού Φυτωρίου Α.Ε. κ. Μιχάλη Λουλού

Δήλωση του κ. Μιχάλη Λουλού με την εκλογή του ως νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου Α.Ε.

«Αναλαμβάνω τη διοίκηση του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου, μία εταιρεία που κατά βάση ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και έχει, σύμφωνα με το καταστατικό της, δυνατότητες, που μπορούν να δώσουν μία αναπτυξιακή ώθηση στα νησιά μας.

Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργου Χατζημάρκου, έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον της εταιρείας και την ανάπτυξή της. Από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου, είμαι σε στενή επαφή με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας, κ. Φιλήμωνα Ζαννετίδη καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες της εταιρείας, ώστε να ενημερωθώ πλήρως.

Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στελέχη της εταιρείας και εργαζόμενοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσει το Περιφερειακό Φυτώριο να αναδειχθεί σε πρότυπο εταιρείας. Η μακρά ενασχόλησή μου με τον πρωτογενή τομέα είναι οδηγός στην κατανόηση όλων των ανοικτών ζητημάτων, που που απασχολούν τον κλάδο»

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου