Νέα Παρέμβαση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και διατάχθηκε έρευνα αναφορικά με φαινόμενα ρατσιστικής βίας και ρητορικής μίσους μετά από τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα για αυτόκλητους σερίφηδες στην περιοχή του Έβρου, όπου και συνελάμβαναν μετανάστες.
Την ίδια ώρα γίνεται έρευνα και από τη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς και οι δύο έρευνες θα βάλουν στο στόχαστρό τους είτε μηνύματα που έχουν διακινηθεί μέσω της εφαρμογής Viber, είτε αναρτήσεις και βίντεο στο Facebook, που δυστυχώς με μία πρώτη έρευνα σχετικά εύκολα – τόσο στο Facebook, όσο και στο Instagram και βρίσκεις φωτογραφίες που υποδεικνύουν αρπαγές μεταναστών αλλά και ρητορική μίσους
Πηγή ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Αλεξία Καλαϊτζή
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.