Τοπικές Ειδήσεις

“Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021”

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ (1ου Γενικού Λυκείου Ρόδου) συγχαίρει όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 (επιτυχόντες και μη επιτυχόντες), τους άξιους καθηγητές τους ,τους γονείς τους που ήταν συμπαραστάτες τους σε αυτή την προσπάθεια παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν στην προετοιμασία τους λόγω της πανδημίας. Από αυτή την διαδικασία βγήκαν όλοι κερδισμένοι. Σημασία έχει η προσπάθεια , ο αγώνας και η διεκδίκηση. Σχετικά με τα αποτελέσματα της εισαγωγής μαθητών του ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ στα ΑΕΙ : Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ (1ου ΓΕΛ Ρόδου) για μια ακόμη χρονιά είχαν μεγάλες επιτυχίες στην εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.

Μεταξύ των επιτυχόντων είχαμε πολλές επιτυχίες όπως πάντα στις λεγόμενες Μεγάλες Σχολές:

Ιατρική, Νομική, Πολυτεχνείο, Ψυχολογίας, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Φυσικό, Χημικό, Μαθηματικό, Φιλοσοφική, Παιδαγωγικές, Οικονομικές Σχολές κλπ.

Ιατρική: 1 Επιτυχών

Νομική: 4 Επιτυχόντες

Πολυτεχνείο: 8 Επιτυχόντες

Εφαρμοσμένων Μαθηματικών 3 επιτυχόντες

Ψυχολογίας :2 Επιτυχόντες

Φιλοσοφική, Χημικό, Φυσικό, Μαθηματικό Πολλοί επιτυχόντες

Παραγωγικές Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 3 επιτυχόντες

Χρηματοοικονομικά – Διοίκηση Επιχειρήσεων – Οικονομικές Σχολές: Πολλοί Επιτυχόντες

Επίσης πολλοί μαθητές ήταν επιτυχόντες σε σχολές που ήταν πρώτη επιλογή των υποψηφίων.

Κλείνοντας ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ» στα παιδιά μας, στις οικογένειές τους καθηγητές του σχολείου που ήταν αρωγοί καθ όλη την διάρκεια της μαθητικής τους πορείας στο ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ.

Καλή δύναμη και καλές σπουδές σε όλους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου