Τοπικές Ειδήσεις

Με τροπολογία που συνυπογράφει ο Βασ. Υψηλάντης και οι Βουλευτές Δωδ/σου της ΝΔ, το τεκμήριο κυριότητας υπερ των ιδιωτών, επεκτείνεται και στα Δωδ/σα

Συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Με το Νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων, περνάει η Βουλευτική τροπολογία, που υπογράφει και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, όπου το δεύτερο εδάφιο του άρθρου 62 του Ν. 998/1979 για το τεκμήριο κυριότητας υπέρ των ιδιωτών, επεκτείνεται σε όλα τα Δωδεκάνησα, πλην εκείνων που ισχύει ο κτηματολογικός κανονισμός.

Εξάλλου, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής κ. Βασίλειος -Νικόλαος Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Ιατρεία της Δωδεκανήσου. Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε, όπως άμεσα προωθήσει λύσεις.

Σημαντική είναι η απόφαση να τροποποιηθεί άμεσα ο προϋπολογισμός του Γ.Ν. Ρόδου προκειμένου να αντιμετωπισθεί η άμεση προμήθεια των αναγκαίων φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς ασθενείς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου