Τοπικές Ειδήσεις

Παραιτήθηκε από την δημοτική πλειοψηφία ο Αλέξανδρος Κολιάδης

Την παραίτησή του ως μέλος της Δημοτικής Αρχής ανακοίνωσε επίσημα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, ο Αλέξανδρος Κολιάδης.

Αναλυτικότερα ο κ. Κολιάδης (πρώην πρόεδρος της ΔΕΡΜ.Α.Ε., του ΔΟΠΑΡ και του ΠΡΟΤΟΥΡ) ανέφερε τα εξής: Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Ξεκίνησα πριν τρεισήμισι χρόνια με μία ομάδα ανθρώπων με επικεφαλής τον δήμαρχό μας Αντώνη Καμπουράκη μία αποστολή. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, με σκληρή δουλειά να ανταπεξέλθω σε όλα όσα μου ανέθεσαν. Ο κόσμος είναι αυτός ο οποίος θα κρίνει. Δεν υπάρχει τίποτε πιο σπουδαίο από το να κρινόμαστε από τον κόσμο.

Για όλους όσοι υπηρετούμε τα κοινά, έχει σημασία να έχουμε ήσυχη τη  συνείδησή μας. Να κοιμόμαστε όμορφα το βράδυ και να ξυπνάμε με διάθεση να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τα κοινά. Θα ήταν ανήθικο να πω κάτι παραπάνω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ένας όμορφος κύκλος για εμένα κλείνει. Δεν θα συνεχίσω με τη Δημοτική Αρχή, για καθαρά προσωπικά λόγους.

Μη προτρέχετε τι θέλει να κάνει κάποιος στο μέλλον. Αποδεχθείτε ότι μπορεί να φοβήθηκε, να σεβάστηκε την οικογένειά του ή τέλος πάντων να θέλησε να κάνει κάποια άλλη επιλογή. Αυτό που όφειλα να κάνω σε αυτά τα τρεισίμισι χρόνια το έκανα με όλες μου τις δυνάμεις. Ευχαριστώ το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του ελπίζω να μην τον απογοήτευσα. Για μένα κλείνει ένας κύκλος. Και όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει κάποιος άλλος. Θα δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου