ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Β. Καλοπήτας: Να αναλάβει τις ευθύνες της η κυβέρνηση της ΝΔ για το φιάσκο του “Τουρκο-Αιγαίου”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Βάϊος Καλοπήτας

Αν η κυβέρ­νηση της ΝΔ προ­σπα­θεί να καλύψει το φιάσκο της για την κατο­χύ­ρωση σε ευρω­παϊκό επίπεδο του όρου “Turkaegean” από την Τουρκία, με τα ίδια αντα­να­κλα­στικά που δεν της επέ­τρε­ψαν εδώ και έναν χρόνο να αντι­λη­φθεί τι συμ­βαί­νει κάτω από τη μύτη της, δυστυ­χώς οι πιθα­νό­τη­τες δεν είναι με το μέρος μας για να ανα­τρέ­ψουμε την απόφαση.

Αυτό δεν σημαί­νει όμως ότι η ολι­γω­ρία της κυβέρ­νη­σης θα πρέπει να δεσμεύ­σει και τους τοπι­κούς άρχο­ντες των νησιών του Αιγαίου. Η ενιαία αντί­δραση των περι­φε­ρειαρ­χών και των δημάρ­χων του Αιγαίου θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα, μέχρι η κυβέρ­νηση να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περι­στά­σεων και αντάξια του ελλη­νι­κού λαού και ειδικά των κατοί­κων του Αιγαίου που ξύπνη­σαν μια μέρα ξαφνικά στο “Τουρκο-Αιγαίο”

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.