ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μήνυμα του Βασίλη Α. Υψηλάντη για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ Β

Στο μήνυμα του για τους μαθητές που δια­γω­νί­ζο­νται στις Πανελ­λή­νιες Εξε­τά­σεις ο βου­λευ­τής της ΝΔ κ. Βασίλης Υψη­λά­ντης ανα­φέ­ρει τα εξής:

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και απόλυτη επι­τυ­χία σε όλες τις μαθή­τριες και τους μαθητές της Δωδε­κα­νή­σου που συμ­με­τέ­χουν στις Πανελ­λα­δι­κές εξε­τά­σεις, φτά­νο­ντας στο απο­κο­ρύ­φωμα μιας μακράς και κοπια­στι­κής προ­σπά­θειας. Έχετε προ­ε­τοι­μα­στεί με αφο­σί­ωση, επιμονή και την αμέ­ρι­στη υπο­στή­ριξη των γονιών και των εκπαι­δευ­τι­κών σας για αυτή τη σημα­ντική στιγμή.

Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας που απαιτεί υπομονή, ψυχραι­μία και εστίαση στους στόχους. Με τη θετική σας ενέρ­γεια και τις γνώσεις που έχετε κατα­κτή­σει, είστε έτοιμοι να πετύ­χετε. Να θυμάστε πάντα ότι η γνώση είναι το μεγα­λύ­τερο σας όπλο και η προ­σπά­θεια για την από­κτησή της δεν τελειώ­νει ποτέ. Η επι­τυ­χία σας εξαρ­τά­ται από την ήρεμη και νηφάλια στάση σας κατά τη διάρ­κεια των εξε­τά­σεων.

Όλοι μας — οι οικο­γέ­νειές σας, οι καθη­γη­τές σας, οι φίλοι σας — είμαστε δίπλα σας, πιστεύ­ο­ντας στις ικα­νό­τη­τές σας και στη­ρί­ζο­ντάς σας με αγάπη και περη­φά­νια.

Καλή δύναμη και καλή επι­τυ­χία σε όλες και όλους σας!»

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.