Τοπικές Ειδήσεις

Κάσος: Πεζοπορία σε έξι εκκλησίες

Με αφορμή τη δράση «Το Παρελθόν και το Μέλλον της Ξερολιθιάς στην Κάσο», οι Περιπατητές της Κάσου σε συνεργασία με το Δήμο Η.Ν. Κάσου, θα πραγματοποιήσουν χαλαρή πεζοπορία την Κυριακή 01 Ιουνίου, στις 17.00 με εκκίνηση το χώρο του περιπτέρου στο Φρύ.

Η πεζοπορία αφορά μέρος της διαδρομής 01 (Τα χωριά της Κάσου). Από το Φρύ, δια μέσου του Εμπορειού και της Παναγίας θα τερματίσει στο Πόλι ώστε οδικώς οι συμμετέχοντες να επιστρέψουν στην εκκίνηση.

Στη θέση «Έξι Εκκλησίες», στον οικισμό της Παναγίας, θα γίνει στάση και συζήτηση για το μύθο που αφορά το κτίσιμο τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου