ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάσος: Πεζοπορία σε έξι εκκλησίες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΑΣΟΣ

Με αφορμή τη δράση «Το Παρελ­θόν και το Μέλλον της Ξερο­λι­θιάς στην Κάσο», οι Περι­πα­τη­τές της Κάσου σε συνερ­γα­σία με το Δήμο Η.Ν. Κάσου, θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν χαλαρή πεζο­πο­ρία την Κυριακή 01 Ιουνίου, στις 17.00 με εκκί­νηση το χώρο του περι­πτέ­ρου στο Φρύ.

Η πεζο­πο­ρία αφορά μέρος της δια­δρο­μής 01 (Τα χωριά της Κάσου). Από το Φρύ, δια μέσου του Εμπο­ρειού και της Πανα­γίας θα τερ­μα­τί­σει στο Πόλι ώστε οδικώς οι συμ­με­τέ­χο­ντες να επι­στρέ­ψουν στην εκκί­νηση.

Στη θέση «Έξι Εκκλη­σίες», στον οικισμό της Πανα­γίας, θα γίνει στάση και συζή­τηση για το μύθο που αφορά το κτίσιμο τους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.