Αθλητικά

Ανακοινώσεις, μόνο όταν αισθανθεί σιγουριά ο Κλεόβουλος

Την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου, από την ποιότητα της οποίας εξαρτάται παραδοσιακά ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού του συλλόγου, συνεχίζουν να περιμένουν οι άνθρωποι του Κλεόβουλου προκειμένου να οριστικοποιήσουν τις αποφάσεις τους σχετικά με την ομάδα, η οποία θα λάβει μέρος στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Σε κάθε περίπτωση, την αναγκαία προεργασία δεν την αμέλησαν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στόχος τους είναι να «πατήσουν» στα δεδομένα του προηγούμενου καλοκαιριού, να διατηρήσουν στο ακέραιο το έμψυχο δυναμικό και να προχωρήσουν σε δύο τρεις προσθήκες, σε θέσεις που θα κρίνει ο Δημήτρης Δογιάμας.
Αν μέσα στο επόμενο διάστημα δεν υπάρξουν δομικές ανατροπές και η διοίκηση επιβεβαιώσει τη δυνατότητα να υλοποιήσει το πλάνο της, ο έμπειρος τεχνικός εξυπακούεται πως θα παραμείνει στο «τιμόνι» των Λίνδιων, όπως και στην ακαδημία τους. Ο ίδιος έχει τη διάθεση, όπως άλλωστε και οι παράγοντες του συλλόγου, ωστόσο η οριστική απάντηση δεν θα δοθεί νωρίτερα από τη στιγμή που το Δ.Σ. θα αισθανθεί σιγουριά για την επόμενη μέρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου