Η στιγμή για την επανέναρξη των προπονήσεων βόλεϊ παιδιών από 13 ετών και άνω πλησιάζει. Στο Ροδίων Άθλησις είναι ήδη έτοιμοι να ξαναμπούν στο γήπεδο από την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 και να ξεκινήσουν με ατομικές προπονήσεις. Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις δηλώστε τη συμμετοχή σας και ενημερωθείτε για τη διαδικασία που θα ακολουθήσουμε!
Για την ασφάλεια όλων μας, αθλητές και αθλήτριες που δε θα επικοινωνήσουν ώστε να συμπεριληφθούν στο τμήμα δε θα συμμετέχουν στις προπονήσεις!
Σας περιμένουμε!».

Το αθλητικό κέντρο του Ροδίων Άθλησις άνοιξε την περασμένη Δευτέρα με τους απαραίτητους περιορισμούς. Αυτοί αρχικά αφορούν στην ημερομηνία γέννησης των αθλητών η οποία θα πρέπει να είναι από το 2007 και πριν. Οι άνθρωποι του κέντρου έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για υποδεχθούν τους αθλητές τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, ενώ μετά από τις συνεχείς ανακοινώσεις και οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων, ελέγχουν τις προϋποθέσεις για την επαναλειτουργία των δραστηριοτήτων τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ