Ευχαριστήρια ανακοίνωση, με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν, που ισοδυναμεί με την ολοκλήρωση της θητείας του, εξέδωσε ο πρόεδρος του Διγενή Τσαμπίκος Ζαχαριάς.
Αναλυτικά:
«Μετά την απόφαση για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος τελειώνει και μια θητεία δύο χρόνων.
Μια θητεία με πολλές δυσκολίες αλλά και ταυτόχρονα δικαίωση προσωπική δική μου και των συνεργατών μου!
Αφήνουμε την ομάδα διοικητικά άρτια και με μεγάλη παρακαταθήκη στις αναπτυξιακές μας ομάδες οι οποίες ήταν και το μεγάλο μας στοίχημα το οποίο και πετύχαμε, περιμένουμε λοιπόν με αγωνία την επόμενη μέρα η οποία μόνο εύκολη δεν θα είναι.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που με στήριξαν σε κάθε μου απόφαση τον κ. Σάσα Γιόνοβιτς για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, τον κ. Αντρέα Μπιλιά για την άψογη συνεργασία ως υπεύθυνος Ακαδημίας, τους προπονητές κ. Περικλή Λαζαρίδη και κ. Παναγιώτη Σαχινίδη. Την γραμματεία κ. Πόλυ Ηλιάδου και τελευταίο τον κ. Δημήτρη Παπαχριστοδούλου για την προσφορά του στον σύλλογο στο διάστημα που μας βοήθησε.
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν σε εμένα και την σύζυγό μου, τους μικρούς αθλητές μας παρέχοντας τους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ανήκουν στην Ακαδημία μας και ιδιαίτερα όλους τους ποδοσφαιριστές που τίμησαν την φανέλα μας τα δύο χρόνια της θητείας μου!
Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω προσωπικά τους κ. Παναγιώτη Διακοφώτη και τον κ. Χρυσόστομο Ψέλλα για την άψογη συνεργασία όσο και τους κυρίους Χαράλαμπο Λάμπρου και Ευάγγελο Κατσιδώνη.
Όλα τα Μ.Μ.Ε. και όλους τους δημοσιογράφους για την συνεργασία που είχαμε.
Τελευταία αφήνω την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και φυσικά ποιάν άλλη, εκτός από την σύζυγό μου, την προεδρίνα της καρδιάς μου, που εκτελούσε κανονικά τα χρέη της και με στήριζε σε κάθε μου απόφαση, πάντα στο πλευρό μου, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια!
Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ