Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ολοκληρώθηκε έπειτα από την απόφαση της ΕΠΟ.
Ο Διγενής εξασφάλισε την παραμονή του και η νέα σεζόν θα τον βρει να… μάχεται εκ νέου στην μεγάλη κατηγορία του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Οι Κοσκινιάτες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά τους προς πάσα κατεύθυνση, ενώ αναφέρουν ότι οφείλουν να προετοιμαστούν για την επόμενη ημέρα, με το Δ.Σ. να αναφέρει γι’ ακόμα μία φορά την απόσυρση του από τα κοινά του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Διγενής ευχαριστεί και συγχαίρει για το τέλος της σεζόν.
Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της, με την ομάδα μας να έχει μια ιδιαίτερα αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, όπου η μάχη της παραμονής έμεινε ανοικτή μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, πριν την αναγκαστική διακοπή.
Μια χρονιά, η οποία μπορεί αγωνιστικά να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το σωματείο μας, ωστόσο, έπειτα από συντονισμένη προσπάθεια, ολοκληρώθηκε αφήνοντας ικανοποιημένους και υπερήφανους τους φίλους του Διγενή, για την πορεία που διέγραψε η αγαπημένη μας ομάδα.
Έτσι, ως διοικητικό συμβούλιο του Διγενή, με αφορμή την περάτωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της τόσο στις δύσκολες στιγμές, όσο και στις χαρούμενες. Με την στήριξή τους καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και την παρουσία τους στις εξέδρες του γηπέδου μας σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση, μας έδωσαν το κίνητρο ώστε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να διατηρήσουμε, αλλά και να ανεβάσουμε ακόμα ψηλότερα, την σημαία του Διγενή.
Ακόμη, οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ, στους χορηγούς του σωματείου μας, χωρίς την βοήθεια των οποίων, θα ήταν αδύνατο να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές – και όχι μόνο – απαιτήσεις ενός τόσο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.
Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον προπονητή μας κ. Σάσα Γιόνοβιτς, καθώς και όλο το τεχνικό του επιτελείο, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και με την συστηματική δουλειά και προσπάθεια συντέλεσε καθοριστικά στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν οι ποδοσφαιριστές του σωματείου μας, οι οποίοι αποτελούν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές κάθε ποδοσφαιρικής ομάδας. Με την υπομονετική και σκληρή δουλειά που κατέβαλαν στις καθημερινές προπονήσεις, ξεκινώντας από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου μέχρι και σήμερα, συνέβαλαν τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας. Τους συγχαίρουμε για την προσπάθειά τους και δηλώνουμε ότι ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς που συνεργαστήκαμε επιτυχώς όλο αυτό το διάστημα.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον καθ’ όλα δίκαια πρωταθλητή Α.Ο. Πυλίου, όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, όπως και όλες τις ομάδες που πέτυχαν τους στόχους τους την φετινή σεζόν, την Ρόδο, τον Ευκλή, τον Άγιο Ισίδωρο, τον Ο.Φ Ιστρίου, τον Ευαγόρα και την Αναγέννηση Ασφενδιού, επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε την Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου και τον Σύνδεσμο Διαιτητών για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη την αγωνιστική σεζόν, καθώς και όλους τους γιατρούς που συνεργαστήκαμε.
Πλέον, ο Διγενής οφείλει να προετοιμαστεί για την επόμενη ημέρα, η οποία για άλλη μια χρονιά θα τον βρει στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Σε αυτή την νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει σύντομα, η ομάδα μας θα χρειαστεί την στήριξη ακόμη περισσότερων ανθρώπων, αφού η απόφαση της τωρινής διοίκησης να αποσυρθεί είναι τελεσίδικη, προκειμένου η νέα διοίκηση να θέσει υψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών μας και να γραφτούν έτσι νέες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του σωματείου μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ