Ο πρώτος γύρος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΕΜΧ65 – ΕΜΧ85 και του Βαλκανικού πρωταθλήματος motocross 2016, που έγινε στα Γιαννιτσά, στην Δημοτική πίστα motocross στην περιοχή Ταλαμπά, έγινε με επιτυχία από τον Όμιλο Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι Ελληνικές συμμετοχές, ήταν λίγες, παρόλα αυτά κατάφεραν και στάθηκαν ψηλά και πρωταγωνίστησαν με κορυφαίο αθλητή τον Γιάννη Τουρατζίδη που κατάφερε και πήρε την νίκη στον πιο ανταγωνιστικό αγώνα της ημέρας (2-1). Στην ίδια κατηγορία (ΜΧ2) στην 6η θέση τερμάτισε ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς (5-4), ενώ ο Φραγκίσκος Ζούνης της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος» στην 7η θέση (10-7). Στις μικρές κατηγορίες ΕΜΧ85 και ΕΜΧ 65 είχαμε πολύ καλές επιδόσεις με τον Μάριο Κανακη να παίρνει την 3ηθέση στην ΕΜΧ 65 (4-4), ενώ από την 5η έως την 10η θέση ήταν Ελληνικές συμμέτοχες με τους Σαραντινούδη, Κανελόπουλο, Κοσιαβέλο, Βαγγελακη, την Δέσποινα Μανδάνη και τον Μουρατιδη.

Ο Φραγκίσκος Ζούνης πήρε την 10η θέση στο πρώτο σκέλος της κατηγορίας ΜΧ2 και την έβδομη στο δεύτερο σκέλος.

Στην κατηγορία ΕΜΧ85 είχαμε Αντώνη Σάγμαλη στην δεύτερη θέση με δυο δευτέρες θέσεις και τον Ανδρέα Ανδρέου στην 4η θέση (4-4). Ο Γιώργος Καριώτης ήταν στην 5η θέση (5-5) και την Στυλιανή Κανάκη στην 13ηθέση.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ